Vi söker CNC-operatör med programmeringskunskaper

Om tjänsten

I samarbete med Sydsvenska Verktyg AB söker vi två CNC-operatörer med CAM-beredningskunskaper för en spännande och utvecklande tjänst.

Företaget arbetar med avancerad produktion av, verktyg och prototyper i korta serier, vanligtvis i aluminium, stål och plast. Som CNC-operatör kommer du att arbeta med tillverkning främst efter modeller men även efter ritning vid en av våra 5-axliga Mikron-fräsar med styrsystem Heidenhain. I dina arbetsuppgifter ingår det CAM-beredning, programmering, ställ och verktygsbyte, efterarbete och kvalitetskontroll. Även allmänt verkstadsarbete som till exempel gnistning och slipning kan förekomma.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagd på dagtid, måndag-fredag.
Du kommer att bli anställd direkt av Sydsvenska Verktygs AB.

Om företaget

Sydsvenska Verktygs AB är ett verkstadsföretag som behärskar alla former av bearbetningsteknik, från manuell bearbetning till 5-axlig simultan CNC-fräsning. Företaget grundades redan 1970 och har sedan dess drivits i familjeregi, för närvarande i tredje generationen och har tolv anställda. Hög kvalitet och spetskompetens, flexibel produktion och trygga leveranstider är Sydsvenska Verktygs AB:s främsta konkurrensfördelar.

Din profil

Krav:
– Minst 5 års erfarenhet av CNC-styrd fräsning. Meriterande om du behärskar 5-sidig bearbetning.
– Väl dokumenterade kunskaper i CAM beredning.
– Programmeringskunskaper i heidenhain.

Meriterande:
– Grundläggande kunskaper i Autodesk Inventor eller motsvarande.

För att passa i rollen som CNC-operatör på Sydsvenska Verktyg AB ser vi att du är flexibel, noggrann, självständigt, ansvarstagande, målinriktad, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Klicka på länken för att komma vidare till ansökan: https://www.ikett.com/lediga-jobb/cnc-operator-med-programmeringskunskaper/

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Louise Wik
louise.wik@ikett.com

Finmekanik när den är som bäst

© 2018 sv-ab. All rights reserved
Designed & Developed by Buildahome